Airco installateur Antwerpen?

♦ Inter Clima Wilrijk ♦
verkoop, installatie & onderhoud van diverse airco modellen
correcte prijs, gratis offerte


Airco

Niet langer een luxeproduct!

Een airco voor thuis of op kantoor kopen? Reken op Inter Clima, uw partner voor airconditioning in Antwerpen. Krijg vrijblijvend een offerte op maat!

Met een airco in huis of op kantoor zorgt u voor het ideale klimaat. Bij de juiste temperatuur voelen mensen zich comfortabeler en zijn ze productiever. De juiste klimaatregeling is dus belangrijk voor de creatie van de perfecte woon- of werkomgeving.

Airco modellen

Airconditioning is beschikbaar in verschillende modellen, voor zowel thuis als op kantoor. Naargelang de mogelijkheden en de beschikbare ruimte zullen onze ervaren experts u adviseren bij het kiezen van het ideale airco systeem.

Meer info over onze verschillende airco modellen

Onderhoud airconditioning

Met een jaarlijks onderhoud kan uw airconditioning systeem jarenlang meegaan. Het is daarom aangeraden om regelmatig een specialist in te huren voor een controle en service van uw airco systeem.

Meer info over het onderhoud van uw airco

Uitfasering koelmiddel R22

Er zijn nog heel wat airco-installaties in België die draaien met het koelmiddel R22. Heeft U zo'n airco-installatie, dan is het belangrijk dat u weet dat er geen koeltechnische handelingen meer verricht mogen worden na 31 december 2014.

Meer info over de uitfasering van koelmiddel R22
 

Airco kopen

Een airco kopen tegen een scherpe prijs? Dat doet u bij Inter Clima. In ons aanbod vindt u een ruime keuze modellen van topkwaliteit, voor particulieren en bedrijven. Kom voor meer informatie en advies op maat zeker eens langs in onze toonzaal in Wilrijk, waar onze specialisten u met raad en daad zullen bijstaan.

Airco kopen? Krijg snel uw gratis prijs offerte

 


Voor airconditioning of airco is er slechts één adres. Ga in zee met Inter Clima voor een perfecte installatie en onderhoud aan de scherpste prijs voor de provincie Antwerpen.