Airco modellen

Airco aan de wand, onder het plafond, als inbouw of een vloermodel. Bij Inter Clima vindt u de ideale airconditioning voor uw project. Laat u bijstaan door onze ervaren experts en installateurs.

Airconditioning is beschikbaar in verschillende modellen, voor zowel thuis als op kantoor. Naargelang de mogelijkheden en de beschikbare ruimte zullen onze ervaren experts u adviseren bij het kiezen van het ideale airco systeem voor uw project!

Hieronder een klein overzicht van de verschillende beschikbare modellen.

Airco wandmodel

In bestaande ruimtes, zowel thuis als op kantoor, kiest u al snel voor een airco aan de wand. Dit model is eenvoudig te installeren, zonder grote afbraakwerken. Doordat de airco aan de muur wordt bevestigd wordt er heel wat grondruimte bespaard, kasten en dergelijke kunnen makkelijk blijven staan.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vind meer info over airco aan de wand

Airco in het plafond: het cassettemodel

Een airco met cassettemodel wordt in de ruimte tussen van het valse plafond weggewerkt. Daardoor is de airconditioning eigenlijk zo goed als onzichtbaar in uw interieur. De cassettes kunnen in verschillende plafonds worden ingewerkt (tegel, gyproc,...).

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vind meer info over airconditioning in het plafond

Airco inbouwmodel

Een inbouw airconditioning wordt geplaatst in een verborgen ruimte, bijvoorbeeld in het valse plafond, valse wand, zodat deze uit het zicht geplaatst is. De lucht wordt via luchtkanalen naar de uitblaas- en retourroosters gebracht. Het enige wat u van de inbouw airco zult zien is het rooster in het plafond of de muur.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vind meer info over inbouw airconditioning

Airco vloermodel

Een airco installatie met een vloermodel (laag aan de wand) kan puur estetisch worden vergeleken met een klassieke radiator, vaak worden de vloermodellen geplaatst onder het venstertablet of in een reeds ontworpen nis.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vind meer info over airconditioning met een vloermodel