Warmtepomp installateur Antwerpen?

♦ Inter Clima Wilrijk ♦
verkoop, installatie & onderhoud van diverse warmtepomp systemen
correcte prijs, gratis offerte


Warmtepomp

De toekomst van de verwarming!

Op zoek naar een warmtepomp voor uw kantoor of woning? Reken dan op Inter Clima, dé referentie voor verkoop en installatie van lucht/lucht en lucht/water warmtepompen in België.

Installateur warmtepomp

Bij ons kan u terecht voor de installatie van een lucht/lucht of lucht/water warmtepomp. Wij streven er naar om de referentie-installateur te zijn in de Antwerpse regio en ver daar buiten. Met een warmtepomp installatie van Inter Clima zijn warme winters een feit!

Meer info of benieuwd naar een prijs voor uw installatie? Contacteer ons

Voordelen van verwarmen met een warmtepomp

Uw woning of kantoorruimte verwarmen met een warmtepomp biedt enkele belangrijke voordelen ten opzichte van de klassieke verwarmingssystemen:

  • Een warmtepomp verbruikt minder energie, dat zal u ook merken aan uw energiefactuur
  • Het is de milieuvriendelijke oplossing: een warmtepomp stoot tot 50% minder CO2 uit dan een klassieke verwarming
  • Een verwarming met warmtepomp heeft geen schoorsteen of gasaansluiting nodig
  • Een warmtepomp is gemakkelijk te installeren, ook op bestaande leidingen
  • Ideaal om aan te sluiten op vloerverwarming

Warmtepomp met lucht/lucht systeem

De warmtepomp met lucht/lucht systeem is de oudste warmtepomp in zijn soort. Tegenwoordig is deze warmtepomp eveneens een airco. Deze toestellen hebben twee standen: de koelmodus - die werkt als airco - en de verwarmingsmodus – die werkt als warmtepomp.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vind meer info over de warmtepomp lucht-lucht

Warmtepomp met lucht/water systeem

Een lucht/water warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en converteert deze in warm water voor uw centrale verwarming en sanitair. Met behulp van een compressor  brengt de lucht/water warmtepomp het water op de juiste temperatuur.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vind meer info over de warmtepomp lucht-water

Warmtepomp prijs

Bij een lucht-lucht warmtepomp wordt de prijs vooral bepaalt door de grootte en kracht van het toestel zelf. De installatie is vrij eenvoudig en vereist weinig breekwerken, waardoor de installatiekost beperkt blijft. Ook bij een lucht-water warmtepomp is de prijs afhankelijk van het benodigde vermogen.

De grote voordelen van deze warmtepompen zijn de energiezuinige werking en de eenvoudige installatie. Dit maakt dat zowel de lucht-lucht als de lucht-water warmtepomp een veel lagere prijs hebben dan de geothermische verwarmingssystemen.

Geïnteresseerd? Krijg uw prijs op maat!Voor warmtepompen is er slechts één adres. Ga in zee met Inter Clima voor een perfecte installatie en onderhoud aan de scherpste prijs voor de provincie Antwerpen en ver daarbuiten.