Installateur ventilatie Antwerpen?

♦ Inter Clima Wilrijk ♦
verkoop, installatie & onderhoud van diverse ventilatie systemen
correcte prijs, gratis offerte


Ventilatie

Een noodzaak!

Ventilatie van Inter Clima: installatie en onderhoud van uw ventilatiesysteem door onze specialisten. Expertise en ervaring met een focus op klantgerichtheid!

Woningventilatie

Bij nieuwbouwwoningen en grondige renovaties is het belangrijk om een goede woningventilatie te voorzien. Het is namelijk belangrijk voor uw gezondheid om dagelijks genoeg verse lucht binnen te krijgen. Een correcte woningventilatie zal niet alleen een gunstige impact hebben op uw gezondheid maar voorkomt ook vocht- en gezondheidsproblemen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vind meer info over woningventilatie

Ventilatie voor bedrijven

Ventilatie voor uw kantoor, winkel, productieruimte,... Het is even belangrijk als de ventilatie van uw woning. Daarom kan u ook op ons rekenen voor de installatie van het ventilatiesysteem in uw bedrijf!

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte of vind meer info over ventilatie voor bedrijven

Onderhoud van uw ventilatiesysteem

Inter Clima zorgt ook voor het onderhoud van uw ventilatiesysteem: het reinigen is noodzakelijk om de installatie een lange levensduur te geven. Ook bij storingen en pannes kan u rekenen op ons team van vakmensen.

Contacteer ons voor een volledig onderhoud van uw ventilatiesysteemVoor ventilatie is er slechts één adres. Ga in zee met Inter Clima voor een perfecte installatie en onderhoud aan de scherpste prijs voor de provincie Antwerpen.