Fujitsu

Fujitsu airconditioning is betrouwbare Japanse topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Vindt uw Fujitsu airco of warmtepomp bij Inter Clima, dé Fujitsu dealer in Antwerpen.

De airco modellen van Fujitsu zijn met hun combinatiesysteem uitermate geschikt als complete klimaatoplossing voor uw woning of kantoorruimte. Het aanbod airconditioning en warmtepompen van Fujitsu bevat verschillende single split en multi split modellen. Met hun hightech lucht/lucht systeem dienen deze warmtepompen zowel verwarming en als airconditioning.

Fujitsu airco bij Inter Clima

Als verdeler van Fujitsu in België kan u steeds bij ons terecht voor de aankoop, installatie en het onderhoud van een Fujitsu airco en warmtepomp.

Kom zeker eens langs in onze toonzaal, waar u de verschillende modellen kan bekijken en onze specialisten u kunnen bijstaan bij uw keuze.

Contacteer ons of bezoek de Fujitsu website voor meer informatie

Fujitsu airco vloermodel

Het assortiment van Fujitsu telt verschillende vloermodellen die in elke ruimte passen. U kan kiezen tussen een compact of universeel vloermodel, naargelang de beschikbare ruimte.

Fujitsu vloermodellen

Fujitsu airco wandmodel

Als u kiest voor een wandmodel van Fujitsu, heeft u de keuze tussen zowel design als klassieke airco-systemen. Het airco wandmodel van Fujitsu haalt een enorm hoog rendement, met een zeer laag geluidsniveau.

Fujitsu wandmodellen

Fujitsu airco cassettemodel

Het cassettemodel van Fujitsu is ideaal voor de verwarming of verkoeling van een winkel of kantoor.

Fujitsu cassettemodellen

Fujitsu airco inbouwmodel

Net zoals de andere modellen van Fujitsu halen ook deze airco systemen een erg hoog rendement, terwijl ze toch zeer stil zijn. De inbouwmodellen passen in elk interieur, zowel voor particulieren als bedrijven.

Fujitsu inbouwmodellen

Geïnteresseerd? Krijg vrijblijvend een offerte of kom eens langs!