Daikin

Op zoek naar een Daikin warmtepomp en/of airco met installatie? Dan zit u goed bij Inter Clima, één van de beste installateurs in België. Onze experts begeleiden u van begin tot eind bij uw project!

Omdat wij kwaliteitsvolle producten en service willen aanbieden, verplichten we onszelf om met kwaliteitsmerken, zoals Daikin, samen te werken. Zo verzekeren we u van een kwaliteitsvol, duurzaam product, gecombineerd met de beste service en installatie door onze installateurs.

Deze filosofie is ook terug te vinden in de merken die we gebruiken. De airco en warmtepomp van Daikin staan over de hele wereld bekend om hun kwaliteit, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Onze Daikin airco modellen

De stijlvolle Daikin airco modellen bieden een comfortabele, milieuvriendelijke en duurzame oplossing voor uw woning of kantoor. Deze hoogtechnologische airconditioning gebruikt speciale invertertechnologie om de binnentemperatuur constant te regelen en het energieverbruik te verlagen.

De airco van Daikin is eigenlijk een combinatie van een airconditioning en een lucht/lucht warmtepomp. Met de twee in één bent u altijd verzekert van de ideale temperatuur in uw woning of kantoor.

In ons gamma vindt u een groot deel van de Daikin airco modellen. Onze experts begeleiden u van het begin bij uw project en zorgen voor de correcte installatie van uw airconditioning.

Contacteer ons of bekijk onze Daikin producten

Onze Daikin warmtepomp modellen

Met een warmtepomp geniet u het hele jaar door van de perfecte temperatuur. De geruisloze warmtepompen van Daikin werden ontworpen met oog voor functionaliteit en design, waardoor ze in elke ruimte passen, zowel in uw woning als in een kantoor.

De lucht/lucht warmtepomp van Daikin

De compacte lucht/lucht warmtepompen van Daikin passen in elke kamer, zelfs als er maar weinig beschikbare ruimte is. Dankzij de moderne technologie zijn deze warmtepompen energiezuinig en milieuvriendelijk. Daarenboven zijn ze eenvoudig te installeren, waardoor u minder betaald voor de installatie.

De lucht/water warmtepomp van Daikin

De warmtepomp met lucht/water systeem van Daikin werd ontworpen om te dienen als compleet verwarmingssysteem. Het is dan ook uitermate geschikt ter vervanging van een gewone boiler of verwarmingsketel, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Deze vervanging kan trouwens heel eenvoudig, want de warmtepomp kan gewoon op de huidige leidingen aangesloten worden, zelfs in kamers waar er beperkte ruimte is.

Naast een eenvoudige installatie is de lucht/water warmtepomp ook heel eenvoudig te bedienen dankzij een intuïtieve gebruikersinterface.

Contacteer ons voor meer informatie!