Warmtepomp lucht/water

Een stapje verder!

Een warmtepomp lucht/water tegen een scherpe prijs? Dan zit u goed bij Inter Clima, uw partner voor airco en warmtepompen in Antwerpen en omstreken!

De warmtepomp met lucht/water-systeem is waarschijnlijk de bekendste onder de warmtepompen. De warmtepomp lucht/water is in vergelijking met de andere soorten warmtepompen de goedkoopste in aanschaf en onderhoud.

Een lucht/water warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en converteert deze in warm water voor uw centrale verwarming en sanitair. Met behulp van een compressor brengt de lucht/water warmtepomp het water op de juiste temperatuur. Om het water te kunnen opwarmen heeft de warmtepomp een geringe hoeveelheid elektrische energie nodig, die nog minder is naargelang de hogere temperatuur van de buitenlucht.

Wij voorzien een professionele begeleiding en opvolging van uw verwarmingsproject. Onze mensen zorgen voor de complete installatie van uw warmtepomp met lucht/water systeem.

Voordelen van een lucht-water warmtepomp

  • Eenvoudig te installeren, dus lage installatiekosten
  • Milieuvriendelijke verwarming
  • Laag energieverbruik door efficiënt verwarmingssysteem

Toepassingen voor een warmtepomp met lucht/water-systeem

Een warmtepomp met lucht/water systeem wordt vaak toegepast als wand- of vloerverwarming. Deze verwarming heeft niet zo’n hoge temperatuur nodig, dus een lucht/water warmtepomp voldoet hier uitstekend.

Warmtepomp lucht/water: de prijs

De prijs voor een lucht/water warmtepomp is sterk afhankelijk van de wensen van de klant (gecombineerd met vloerverwarming, radiatoren,...). Voor een grondige vergelijking van de verschillen in prijs tussen beide warmtepompen en welke u best kiest kan u ons steeds contacteren!

Benieuwd naar de prijs van uw lucht/water warmtepomp? Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte