Warmtepomp lucht/lucht

De klassieker!

De warmtepomp lucht/lucht van Inter Clima, een combinatie van warmtepomp en airco in één. Een vernieuwing van de klassieke lucht/lucht warmtepomp

De warmtepomp met lucht/lucht systeem is de oudste warmtepomp in zijn soort. Tegenwoordig is deze warmtepomp eveneens een airco. Deze toestellen hebben twee standen: de koelmodus - die werkt als airco - en de verwarmingsmodus – die werkt als warmtepomp.

Dankzij deze nieuwe ontwikkeling heeft u dus een verwarmingstoestel en airco voor u woning in één. Zo heeft u altijd de ideale temperatuur in uw huis.

Voordelen van een warmtepomp lucht/lucht systeem

  • Een lucht/lucht warmtepomp is goedkoper dan een geothermisch warmtesysteem
  • Deze warmtepompen zijn ook geschikt voor kleinere woningen
  • Altijd de ideale temperatuur in huis dankzij het combinatiesysteem
  • Snelle reactiesnelheid
  • Relatief eenvoudig te installeren, zonder dure werkzaamheden

De Daikin warmtepomp met lucht/lucht systeem

Onze warmtepompen van het merk Daikin bieden u een innovatie op het gebied van comfort, energierendement, gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid. Omdat Daikin wereldwijd marktleider is voor airco en warmtepompen, kan u er op vertrouwen dat u een lucht/lucht warmtepomp in huis haalt van de hoogste kwaliteit.

Een lucht/lucht warmtepomp: de prijs

De prijs hangt natuurlijk af van het model dat u kiest, en zal tussen de 3000 en 7000 euro zijn. De prijs van een warmtepomp met lucht/lucht systeem moet u echter vooral op lange termijn beoordelen en zien als een investering voor de toekomst.

Benieuwd naar de prijs voor uw lucht/lucht warmtepomp? Contacteer ons voor een offerte op maat