Klimaatregeling voor particulieren

Airco en verwarming in uw huis? Reken op de experts van Inter Clima voor de perfecte vaste single of multi airconditioning in uw slaapkamer, woonkamer, badkamer, etc. Krijg vrijblijvend een offerte op maat van uw project!

Met de klimaatregeling van Inter Clima geniet u het hele jaar door van het ideale klimaat in huis. Met onze combinatie airco/warmtepompen maakt u het thuis gezellig warm in de winter en comfortabel fris in de zomer. Voeg daar een goede ventilatie aan toe en u heeft de perfecte klimaatregeling! Onze experts adviseren u vanaf het begin van uw project, en onze installateurs zorgen ervoor dat alles op de juiste plaats komt.

Airco voor uw slaapkamer

De temperatuur in uw slaapkamer is erg belangrijk voor uw nachtrust. Denk maar aan die keren dat u lang wakker ligt tijdens warme zomernachten. Die nachten zijn voorgoed voorbij als u kiest voor een airco voor in uw slaapkamer. Met een geruisloze airconditioning regelt u eenvoudig de temperatuur van uw kamer, zonder dat u gestoord wordt door het geluid van bijvoorbeeld een ventilator.

Bekijk de verschillende airco modellen

Een single- of een multi-split airco: wat is het verschil?

Wilt u een airco in huis, dan kan u kiezen tussen een single-split of multi-split airco unit.

Maar wat betekent dit juist en wanneer kiest u voor welke unit?

U kiest voor een single-split airconditioning als u in slechts één ruimte behoefte heeft aan een airco/warmtepomp.

Wilt u meerdere ruimtes bedienen, dan kiest u best voor een multi-split unit. Een multi-split airco bestaat uit één buiten unit waaraan meerdere binnen units verbonden kunnen worden. Op die manier kan u met een multi-split systeem verschillende ruimtes apart bedienen.

Nog vragen over uw airco thuis? Neem contact op of krijg vrijblijvend een offerte!