Inter Technics

‚ÄčInter Clima = meer dan airconditioning

Inter Clima nv is reeds meer als 20 jaar bij partners en cliënteel bekend als airconditioning-partner, het zou echter zorgwekkend zijn als wij gedurende deze lange periode geen extra kennis hadden vergaard. Sommige expertises zijn bij ons toegekomen door de aangeworven mensen, andere kennis is dan weer gekomen door er jarenlang in of met te handelen.

Om het bos nog door de bomen te zien hebben we gekozen om enkele technieken onder een andere naam naar buiten te brengen. Onder de vleugels van Inter Clima blijven de tak airconditioning, warmtepompen en ventilatie zitten, de naam met Clima leent zich hier het best toe. Andere technieken zoals elektriciteit en sanitair worden onder de vleugels van Inter Technics gestopt.

Globaal zijn we één en de zelfde firma, zelfde BTW nummer, zelfde adres, zelfde mensen, zelfde professionele werking,... 

Op deze manier willen we tegemoetkomen aan de stijgende vraag om alle technieken via één en dezelfde partner te bekomen. Een project kan van A tot Z worden afgewerkt op deze manier.  

Het is ons doel om deze technieken aan te bieden in een totaalpakket met onze airco, ventilatie of warmtepomp.