Klimaatregeling bedrijven

Ook voor de klimaatregeling van uw bedrijf zit u goed bij Inter Clima. Onze experts verzorgen de volledige hvac van uw bedrijfsruimtes: airco, warmtepomp en ventilatie voor uw kantoor, winkel, serverruimte etc.

Airco en ventilatie in uw bedrijf of kantoor

Het is ongetwijfeld zo dat een goede airconditioning/warmtepomp en ventilatie van uw kantoor de productie verhoogt. Met een installatie van Inter Clima komt u verder met uw bedrijf. Dankzij de combinatie van airco en ventilatie in uw bedrijf heerst er een perfecte temperatuur en geniet u van de juiste luchtkwaliteit, alles volgens uw wensen en verwachtingen.

Ventilatie en airconditioning in uw winkel

Een moderne winkel heeft de dag van vandaag standaard een airco/warmtepomp voor de verwarming, koeling en ventilatie. Uw klanten voelen het verschil en de klimaatbeheersing van uw winkel draagt bij tot betere verkoopresultaten. Met onze airconditioning en ventilatie heerst in uw winkel een perfecte temperatuur volledig volgens uw wensen en verwachtingen.

Inter Clima heeft gedurende de jaren al heel wat mooie projecten mogen verwezenlijken, ketens zoals Brantano, Mc.Gregor, Dille & Kamille zijn maar enkele van onze klanten.

In 2016 hebben wij ook onze kunnen getoond in het mooie Docks shoppingcenter te Brussel en voor 2017 staat de vernieuwing van Rive Gauche te Charleroi op ons programma.

Onze mensen hebben ook de nodige expertise voor de bijkomende aspecten zoals ventilatie en het sanitair, Inter Clima is een retail installatiebedrijf waar menig partner kan op rekenen.

Contacteer ons voor advies op maat of een vrijblijvende offerte

Airconditioning voor een serverruimte

Server- of dataruimtes worden met de dag belangrijker: werken via cloud, eigen netwerk,... Door de digitalisering zal de groei alleen maar toenemen. Om de goede werking te blijven garanderen is een goede ventilatie en airconditioning van essentieel belang. De opgewekte warmte dient afgevoerd te worden om een perfecte werking te blijven garanderen.

Wij bieden verschillende oplossingen aan, van het klassieke wandmodel (met aangepaste verdamper) tot down-flow toestellen met ingebouwde bevochtiging.

Contacteer ons voor advies op maat of een vrijblijvende offerte